Avustukset 2018

Avustushakemukset vuonna 2018

Saara Kivirannan säätiön avustusten haku vuodelle 2018 säätiön toiminta-alueen kuuloyhdistyksille on nyt avattu haettavaksi 28.2.2018 mennessä. Avustusta voi hakea yhdistysten, näiden jäsenten ja alueen muiden kuulovammaisten hyväksi kuulovammaisuuteen liittyvien haittojen lieventämiseksi ja kuntouttamiseksi. Toiminta-alueena on Uudenmaan maakunta, johon kuuluu mm. Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Karkkila, Kerava, Lohja, Mäntsälä, Porvoo, Vantaa).

Saara Kivirannan säätiö on avustanut vuosittain toiminta-alueensa kuuloyhdistyksiä mm. tiedotuksessa, kurssien, retkien ja eri tapahtumiin liittyvien kulujen kattamisessa.

Hakemus laaditaan hakemuslomakkeelle 2018, joka löytyy täältä.

Avustushakemukset liitteineen (vuoden 2017 tilinpäätös ja toimintakertomus) toimitetaan ensi sijaisesti sähköpostina osoitteeseen avustukset@saarakivirannansaatio.fi tai postitse säätiön osoitteeseen: Saara Kivirannan säätiö, c/o Niemi, Roihuvuorentie 18 A 43, 00820 Helsinki. HUOM. Mikäli hakemus toimitetaan postitse, tulee sen olla perillä määräpäivään mennessä. Lisätietoja voi tiedustella edellä mainitusta sähköpostiosoitteesta.

Hallitus käsittelee saapuneet hakemukset kokouksessaan maaliskuussa, minkä jälkeen päätöksistä ilmoitetaan hakijoille. Myönnettyjen avustusten tilitykset laskukopioineen on tehtävä lokakuun 2018 loppuun mennessä. Osatilityksiä voi myös tehdä.

Hallitus