Avustukset 2024

Avustushakemukset vuodelle 2024

Saara Kivirannan säätiön avustusten haku vuodelle 2024 säätiön toiminta-alueen kuuloyhdistyksille on nyt avattu haettavaksi 30.11.2023 klo 16:00 mennessä.

Avustusta voi hakea yhdistysten, näiden jäsenten ja alueen muiden kuulovammaisten hyväksi kuulovammaisuuteen liittyvien haittojen lieventämiseksi ja kuntouttamiseksi.

Säätiön toimialueena on Helsingin kaupunki sekä Vantaan ja Keravan, Länsi-Uudenmaan, Keski-Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueet.

Saara Kivirannan säätiö on avustanut vuosittain toiminta-alueensa kuuloyhdistyksiä mm. tiedotuksessa, kurssien, retkien ja eri tapahtumiin liittyvien kulujen kattamisessa.

Hakemus laaditaan hakemuslomakkeelle 2024, joka löytyy näiltä sivuilta, josta löytyvät myös ohjeet.

Avustushakemukset liitteineen (vuoden 2024 talousarvio ja toimintasuunnitelma) toimitetaan ensisijaisesti sähköpostina osoitteeseen avustukset@saarakivirannansaatio.fi tai postitse säätiön osoitteeseen:
Saara Kivirannan säätiö c/o Niemi
Roihuvuorentie 18 A 43
00820 Helsinki.

HUOM. Mikäli hakemus toimitetaan postitse, tulee sen olla perillä määräpäivään mennessä. Sähköpostitse toimitettavat hakemukset liitteineen on siis toimitettava 30.11.2023 klo 16:00 mennessä. Lisätietoja voi tiedustella edellä mainitusta sähköpostiosoitteesta.

Hallitus käsittelee saapuneet hakemukset kokouksessaan joulukuussa 2023, minkä jälkeen päätöksistä ilmoitetaan hakijoille.

Hallitus